e
Banner

Etiketler: lojistik haber



Lojistik devleri Türkiye’de buluşacak



Geleceğin küresel lojistik üs adayı olan Türkiye, 10-12 trilyon dolarlık büyüklüğe sahip küresel lojistik pazarındaki payını arttıracak.





Türkiye Lojistik Üssü Olabilir! (videohaber)



Lojistik sektörümüz hızla gelişiyor. Dünya Bankası Lojistik Performans Endeksi'nde 2010 yılında 39.sırada olan Türkiye bu yıl 155 ülke arasından 27.sıraya yükseldi.





UND Başkanı Hataylı nakliyecilerle buluştu



UND Başkanı Ruhi Engin Özmen liderliğinde Hataylı nakliyecilerle ortak buluşma yaptı.





Fuarcılık sektörü başarı standını profesyonel lojistikçilerle açıyor



Türkiye’deki fuar organizatörlerin neredeyse tamamının lojistik süreçlerini outsource ettiğini belirten TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın, “Doğru zamanda, eksiksiz, rasyonel maliyetle hazırlanan, iş güvenliği ve sağlığına özen gösterilen lojistik süreçler, fuar taşımacılığında da sıkıntıların minimize edilmesini sağlıyor” diyor.





Varan Lojistik, proje taşımacılığında filosunu geliştirecek



Kuruluş aşamasında daha çok ev ve ofis taşımacılığına yönelik kurdukları araç filolarını, lojistik sektöründe göstermeyi planladıkları faaliyetlere uygun olarak yenileyeceklerini belirtİ.





Yeni pazarlardaki rekabet gücümüzü lojistikten alacağız



Güçlü lojistik hizmetlerinin gıda sektörünün yeni pazarlara ulaşmasını sağladığını belirten Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, “Gıda lojistiği yapan firmaların taşımacılık dışında, uygun lojistik hizmetleri vermesi, onları daha iyi yerlere taşıyacaktır. Lojistik avantajların, hedef pazarlara ulaşmadaki önemi göz ardı edilemez. Lojistik sektörü güçlü olmazsa, gıda sektörü yeni pazarlara hakim olmakta sıkıntı çeker” dedi.





3S Lojistik ‘Demir Ağlar’ için yatırım hamlesi başlattı



Söğütsen Seramik mamullerinin nakliyesi amacıyla Yıldızlar SSS Holding bünyesinde 2006 yılında kurulan 3S Lojistik A.Ş. hızlı büyüme grafiğini sürdürürken, müşterilerine hem karayolu hem de demiryolu taşımacılığında rekabetçi yapısı ve dinamik pazar anlayışı ile hizmet veriyor.





Koska lojistikte de ‘sanatını’ konuşturuyor



Geleneksel Türk Tatlı Sanatı’nın 105 yıllık temsilcisi Koska, bugün tüm dünyanın ağzını tatlandıran ürünlerinin lojistiğinde de aynı özen ve hassasiyeti gösteriyor.





'Bölgesel lojistik master planları kaynak israfı'



Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Aymen, Türkiye'nin makro lojistik master planı hazırlanmadan, bölgelerin yaptıkları lojistik master çalışmalarının kaynak israfı olduğunu söyledi.





Türkiye taşımacılık tarihinin gerçekleri



Türkiye'de demiryolu, karayolu ve denizyolu taşımacılığında anlatılmayan gerçekler